Nyheder

Spejderleder-workshops og lederhygge med Amager Division

Nu har du mulighed for at komme til spejderleder-workshops sammen med de andre ledere fra Amager Division. Arrangementet foregår lørdag d. 10. september kl. 9-12 på Kongelundsfortet.

Aftenen før er der fælles lederhygge med pølser og snobrød omkring bålet, og der er mulighed for at overnatte på fortet (shelter – først til mølle, eller eget telt), hvis du lige har lyst til en herlig spejderaften i det fri.

I workshops vil der først og fremmest være fokus på spejderarbejdet i de forskellige grene, og på at få udbytte af hinandens bedste idéer, så alle kommer hjem med inspiration til nye møder. Der er også mulighed for at diskutere forskellige emner på tværs af grene og grupper, f.eks. ”Den røde tråd”. Er der et emne, du gerne vil have til debat, så skriv en mail til christinalaugesen [at] gmail [dot] com (Christina og )christinalaugesen [at] gmail [dot] com (Emma).

Lørdag vil der være kaffe, the og vand, og fredag kan du købe øl/vand m.m. til rimelige priser. Husk at medbringe en mug til drikkevarer, og sovepose m.m. til overnatning.

På gensyn fra enten fredag aften eller lørdag morgen kl. 9 til lørdag kl. 12.

Kongelundsfortet finder du her.

TILMELDING finder du her.

Med spejderhilsen

Emma (DASP) og Christina (DAJUN)
Amager Division